Facebook

Indiaas Restaurant Taj Palace Leeuwarden

Over Indiaas Restaurant Taj Palace Leeuwarden

Welkom op de website van Indiaas Restaurant Taj Palace Leeuwarden! Via onze website kunt u online uw bestelling doorgeven aan Indiaas Restaurant Taj Palace. U kunt uw bestelling contant aan de deur of door middel van iDEAL afrekenen. Wij wensen u een smakelijke maaltijd!

Nadat uw bestelling is geplaatst ontvangt u een bevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze in uw SPAM folder terecht komt. Indien u geen bevestiging heeft ontvangen vragen wij u vriendelijk contact op te nemen met ons om zeker te zijn dat de bestelling aangekomen is.

Wij proberen altijd uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Op zon- en feestdagen kan dit vanwege drukte wat langer duren.


Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit volledig uit te sluiten.
Wij verzoeken u bij het plaatsen van uw bestelling duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken!

Bezorggebied Indiaas Restaurant Taj Palace

We bezorgen in Leeuwarden. Voor de postcodes in de reeks 9000 wordt er €1.50 bezorgkosten in rekening gebracht.

Bezorgtijden en openingstijden Indiaas Restaurant Taj Palace

Bezorgtijden
Maandag: 16:15 - 20:55
Dinsdag: 16:15 - 20:55
Woensdag: 16:15 - 20:55
Donderdag: 16:15 - 20:55
Vrijdag: 16:15 - 20:55
Zaterdag: 16:15 - 20:55
Zondag: 16:15 - 20:55
Openingstijden
Maandag: 17:00 - 21:00
Dinsdag: 17:00 - 21:00
Woensdag: 17:00 - 21:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00

Indiaas Restaurant Taj Palace - betalen met iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL. Wegens de transactie- en administratiekosten die de banken ons in rekening brengen zijn we genoodzaakt € 1 per transactie door te rekenen. Meer informatie

Online betalingen verlopen via Payment Service Provider (PSP) Buckaroo. Door gebruik te maken van een PSP weet u zeker dat uw betaling via de meest veilige en moderne kanalen verloopt.

Helaas is iDEAL, net als pinnen enkele jaren geleden, een relatief dure betaalmethode. Zowel de banken als de PSP brengen ons kosten in rekening waardoor we genoodzaakt zijn € 1 per iDEAL-transactie in rekening te brengen.

iDEAL wordt ondersteund door:
ABN Amro
Van Lanschot Bankiers
ING
SNS Bank
Rabobank
Triodos Bank
ASN Bank
Regio Bank
Knab

Uw bestelling beoordelen

Enige tijd nadat u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail met een uitnodiging tot het achterlaten van een beoordeling. Wij horen graag wat u van onze producten en dienstverlening vindt om u de volgende keer beter van dienst te zijn.

Actiecodes / Kortingscodes

Heeft u een actiecode of kortingscode? Op stap 2 van het bestelproces, waar u uw bezorggegevens invult, klikt u op "Actiecode invoeren". De korting wordt direct van het bestelbedrag afgetrokken, of het gratis product wordt direct aan uw winkelwagen toegevoegd.

Beheerder van deze website

Deze website is ontwikkeld door en wordt beheerd door SiteDish.nl